Cafeteria, bérköltség, adózás

Minden, ami cafeteria

Minden, ami cafeteria

Puebla utalvány

Utalvány típusok

2016. december 06. - cafeteriaguru

A jövő év számos változást hoz a jogszabályokban, az adózásban, de egy dologban minden szakértő egyetért: a munkáltatók kénytelenek lesznek növelni a dolgozóik bérét, ha ez nem megy, akkor a cafeteria különböző elemeivel kompenzálni őket.

A Puebla Plus többféle utalványt is kínál, ma ezek típusairól esik szó.

+ Sport utalvány

Munkáltató vagy kifizetőhely adhatja felső értékhatár nélkül bárkinek; rendszeresen vagy eseti jelleggel is adható, az ügyvezető/ tulajdonos is kaphatja.

+ Kultúra utalvány

Munkáltató vagy kifizetőhely adhatja 50.000 Ft/fő/év értékhatárig bárkinek. Kulturális események látogatására, belépésre használható fel (kivéve mozi és állatkert).

+ Munkaruházati termék utalvány

Munkáltató adhatja felső értékhatár nélkül, munkaruha és munkavédelmi eszközök vásárlására. Igénybevételéhez munkaruházati szabályzat alkotása szükséges.

+ Számítógép használati utalvány

Munkáltató adhatja felső értékhatár nélkül, szoftver és hardver bérlésére használható fel.

+ Munkajogi tanácsadás

Volt vagy jelenlegi munkáltató adhatja csoportos létszámleépítés esetén, felső értékhatár nélkül. A munkavállaló újraelhelyezkedését támogató szolgáltatás igénybevételére használható fel.

+ Szociális támogatás

Munkáltató és Önkormányzat adhatja felső értékhatár nélkül. Igénybevételéhez szociális támogatási szabályzat alkotása szükséges.

További információ: https://puebla-plus.hu/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cafeteriaguru.blog.hu/api/trackback/id/tr9112028103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása